Kirk Douglas împlineşte 100 de ani. Peste 200 de oaspeţi celebri, invitaţi la mega petrecere: “Va fi ceva memorabil”

Actor Kirk Douglas arrives at the 2013 Vanity Fair Oscars Viewing and After Party on Sunday, Feb. 24 2013 at the Sunset Plaza Hotel in West Hollywood, Calif. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

 

Legendarul actor american Kirk Douglas se pregăteşte pentru aniversarea vârstei de 100 de ani, pe 9 decembrie, cu o petrecere de proporţii ce va fi găzduită de fiul său Michael şi de nora sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, potrivit contactmusic.com.

Kirk Douglas nu ştie la ce să se aştepte de la petrecerea sa ce va avea loc pe 9 decembrie, când 200 de oaspeţi au fost invitaţi pentru a marca acest eveniment.

“Vor fi acolo în jur de 200 de prieteni şi membri din familie, dar asta e tot ce ştiu”, a spus actorul pentru revista Closer Weekly.

“Singura mea treabă este să fiu sănătos şi odihnit ca să îmi fac apariţia şi să fiu fermecător. Şi, desigur, să ofer un mic speech improvizat pe care îl voi fi exersat cu logopedul meu, astfel încât oamenii să mă înţeleagă.”

Vedeta din Spartacus, care a suferit un accident vascular cerebral în 1996 care l-a lăsat cu probleme de vorbire, va oferi şi un cadou substanţial pentru a marca aniversarea vârstei de 100 de ani, exprimând că el şi soţia sa Anne, “folosesc aceste ocazii fericite pentru a oferi cadouri instituţiilor pe care le sprijinim prin fundaţia noastră.”

“Opinia mea este că a oferi este un act egoist, pentru că te face să te simţi foarte bine”, a adăugat actorul.

Cât despre sfaturile oferite pentru ceilalţi care speră să ajungă la vârsta de 100 de ani, actorul veteran exprimă: “Mi se cere întotdeauna sfatul unei vieţi lungi şi sănătoase. Nu îl am. Cred, totuşi, că suntem aici pentru un scop. Am fost cruţat după accidentul de elicopter şi după accidentul cerebral pentru a face mai mult bine în lume înainte de a o părăsi.”

Soţia sa, Anne, îl menţine sănătos şi fericit: “Am avut norocul de a-mi găsi sufletul pereche acum 63 de ani, şi cred că minunata noastră căsnicie şi discuţiile noastre nepreţuite la ore târzii m-au ajutat să supravieţuiesc.”

Fiul său, Michael, a povestit recent într-o emisiune din Marea Britanie că petrecerea de ziua tatălui său va fi una memorabilă, dezvăluind că va fi un eveniment mai de amploare decât prevăzuse iniţial.

“Mă ocup cu planificarea petrecerii. Mi-am zis că mai bine să facem un soi de dineu, dar tatălui meu nu-i place să privească oamenii în timp ce mănâncă, aşa că am zis ‘Hai să facem un ceai’, şi aşa va fi, încercăm să punem la punct toate detaliile, dar se pare că va fi ceva de proporţii”, a mai povestit Michael Douglas.

Kirk Douglas a jucat în primul său film în 1946 – un noir clasic intitulat “Dragoste ciudată/ The Strange Love of Martha Ivers”.

S-a remarcat apoi în filme precum “Gunfight at the O.K. Coral”, “Călăreţul singuratic/ Lonely Are the Brave” şi “Umbra unui uriaş/ Cast a Giant Shadow”.

Pe parcursul carierei sale prestigioase, Kirk Douglas a primit trei nominalizări la premiile Oscar, pentru rolurile interpretate în filmele “Van Gogh/ Lust for Life”, “Urâtul şi frumosul/ The Bad and the Beautiful” şi “Champion”.

Deşi nu a câştigat niciodată Oscarul pentru interpretare, a primit din partea Academiei de film americane un premiu onorific, care i-a fost înmânat de Steven Spielberg în 1996.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =