Koga E-Worldtraveller-S – poate cel mai bun Pedelec pentru călătorii


Cine vrea să parcurgă tururi lungi cu bicicleta în concediu, acesta trebuie să se antreneze și să fie în formă. Dar aceasta nu mai este o condiție absolut necesară, pentru că între timp există și Pedelec-uri pentru călătorii, care ușurează mult efortul de pedalare.

Producătorul olandez de biciclete Koga oferă din primăvara lui 2018 modelul său clasic de bicicletă touring numit Wolrdtraveller și în versiune electrificată și de asemenea configurabilă. Pedelec-ul va costa cel puțin 4300 euro și se va potrivi bicicliștilor împătimiți după călătorii pe două roți, aceasta oferind sprijin electric la pedalare în timp ce pune accentul pe un echipament sofisticat. Deoarece este vorba despre o bicicletă Signature-Line, producătorul oferă clienților săi posibilitatea de a configura bicicleta după bunul plac sau să aleagă între diferite configurații prestabilite.

Pe primul loc este mereu motorul, care aici este în mod standard un motor median marca Bosch Performance Line CX. Acesta oferă un cuplu motor de 75 de Newtonmetri, care poate oferi un sprijin consistent în special la urcări. Koga combină motorul performant cu o baterie de 500Wh atașată la tubul inferior. Opțional, poate fi comandată a doua baterie care își va găsi locul sub coșul pentru bagaje. Cu capacitatea maximă a bateriilor ar putea fi atinsă o autonomie de peste 150 de kilometri, chiar dacă motorul este setat să ofere sprijin maxim.

https://www.n-tv.de/auto/Das-ultimative-Reise-Pedelec-article20281487.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − 86 =