KOKOON INCHIS -:)

kokoonAFACEREA KOKOOON INCHISA

Primaria Oradea, ne-a comunicat ca pe parcusul anului 2013, la Dispeceratul Politiei Locale au fost inregistrate mai multe plangeri privind tulburarea ordinii si a linistii publice de catre localul Kokoon.

”În urma apelurilor telefonice şi a celor două sesizări scrise au fost întocmite 2 procese verbale de contravenţie, aspecte constatate de către Poliţia Locala Oradea în data de 21.01.2013, respectiv în data de 20.12.2013, aplicându-se sancţiuni societăţii SC HANA&SARA Company SRL, deţinătoarea cafenelei Kokoon, pentru încălcarea în mod repetat a dispoziţiilor legale privind liniştea locatarilor din imobilele învecinate localului mai sus amintit. De asemenea, agenţii Poliţiei Locale din cadrul Compartimentului Control Comercial au efectuat împreună cu Direcţia de Sănătate Publică Bihor, acţiuni de determinare a nivelului de zgomot, în ambele cazuri, la imobilele învecinate Cafenelei Kokoon. Menţionăm că, de fiecare dată, în cadrul celor 2 determinări nivelul maxim de zgomot admis a fost depăşit.” se precizeaza  in comunicatul Primariei Oradea.

In acest context,pentru 30 de zile localul va fi inchis, afacerea ca atare  necesitind din partea administratorului o revizuire semnificativa, poate nu ca in zambetul de mai jos dar totusi…..

—————————————————————————————————————————————————————————–

Smile01-1dg3fzcUn scotian merge la un bar si comanda o bere la halba. Dupa ce i se aduce berea observa o musca in ea si ii spune barmanului:
– Barman, in berea asta e o musca. Barmanul raspunde:
– Domnule, zgarcit mai esti si tu, cat poate sa bea o musca?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 64