Kreisel dezvăluie o mașină de pompieri complet electrică

 

Orice fel de mijloc de transport de la sol va ajunge treptat să fie convertit la sisteme de propulsie electrice, aici fiind incluse și anumite vehicule de serviciu.

Recent, Kreisel Electric, un start-up mic din Austria, cunoscut pentru conversiilor lor impresionante la sisteme electrice de propulsie, a dezvăluit o nouă mașină de pompieri complet electrică. Ei au construit o mașină de pompieri de mici dimensiuni, dar complet funcțională, pe baza unui Mercedes Sprinter, în parteneriat cu Rosenbauer și Linz AG.

Markus Kreisel, CEO-ul companiei, a declarat că vehiculele de serviciu, precum mașinile de pompieri, sunt ideale pentru sisteme electrice de propulse, pentru că în multe cazuri ele au nevoie să parcurgă distanțe scurte, iar încărcările pot fi efectuate între utilizări. El se gândește în special la stațiile din districtele cu zone centrale răspândite pe suprafețe mari dar și comunități mici de la țară, precum și aeroporturi.

Compania a convertit vehiculul cu ajutorul unui pachet de baterii cu o greutate de 620 de kg, ce oferă o capacitate de 86 kWh, ceea ce ei susțin că ar permite obținerea unei autonomii de 160 km cu o singură încărcare. Este de asemenea echipată cu un motor magnetic permanent, cu o putere de 120 kW. Obiectul principal de activitate al Kreisel este de a dezvolta pachete de baterii pentru vehicule electrice și pentru a lăuda tehnologiile lor, ei au realizat conversii EV impresionante, precum un VW Golf cu un pachet de baterii de 55 kWh și un Porsce 910 classic în valoare de un milion de dolari.

https://electrek.co/2018/04/04/kreisel-all-electric-fire-engine/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 81