LA 17 ANI 250 MIL $

bella-heartLA 17 ANI ARE O AFACERE DE 250MIL $

O adolescentă de 17 ani şi-a clădit o afacere de 250 de milioane de dolari din dorinţa de a avea o maşină.

In vârstă de doar 17 ani, a ajuns în numai trei ani să vândă bijuterii de sute de milioane de dolari. În urmă cu trei ani, Bella Weems, o tânără din Arizona care acum are 17 ani, se angaja ca bonă ca să strângă bani pentru o maşină second-hand pe care să şi-o dăruiască atunci când va împlini 16 ani. Ea a cerut sprijinul părinţilor, iar ei i-au spus că şi ea trebuie să contribuie cu fonduri, încurajând-o să-şi deschidă propria afacere. De la idee şi până la un business de 250 de milioane de dolari au trecut numai trei ani.

Cu trei ani în urmă, Bella Weems a înfiinţat compania de bijuterii Origami Owl, cu o cifră de afaceri de 24 de milioane de dolari în 2012 şi estimări de 250 de milioane de dolari pentru acest an, potrivit forbes.com.   Weems a pus astfel bazele companiei Origami Owl cu banii câştigaţi ca babysitter, pe care îi folosea pentru a face medalioane pe care le vindea prietenilor la diferite petreceri.    Cu cei 350 de dolari câştigaţi ca babysitter, Weems şi-a cumpărat diferite componente pentru a face medalioane. După un an, compania şi-a înfiinţat un model propriu de vânzări, iar încasările au explodat.

Origami Owl lucrează cu asociaţi independenţi, cunoscuţi sub numele de designeri, cărora le furnizează bijuterii, oferindu-le un discount, iar aceştia le vând clienţilor lor la petreceri private. Origamy Owl are în prezent în jur de 50.000 de „designer“, iar executivii companiei sunt membrii ai familiei lui Weems.   Compania are aproape 373 de angajaţi, iar rudele Bellei o ajută pe aceasta din postura de directori, pentru că tânara este prea mică. Între timp, Bella şi-a împlinit şi visul: în 2012 şi-a cumpărat un Jeep alb, pe care l-a botezat Alice.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =