LA 20 DE ANI-EA

e1e42ddfdb7efbb5_devil-wears-prada.previewProvocările cu care te confrunţi la 20 de ani

Vârsta de 20 de ani este perioada de glorie în viaţa unei femei. Eşti în acea impostază în care poţi să îţi asumi riscuri atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Dar nesiguranţa dacă vei reuşi să îţi îndeplineşti obictivele sau nu, duce la stres. Avem noroc că putem găsi site-uri ca şi Levo League, unde Tiffany Dufu oferă sfaturi despre carieră tinerelor femei. Mai jos putem vedea câteva dintre sfaturile recomandate de Tiffany Dufu.

            Dacă eşti mereu îngrijorată. Este mai indicat în loc să te gândeşti la alegerile care nu le ai, dar ţi le-ai dori, să îţi creezi cadrul de a putea face acele alegeri în viaţă.

Criza că ai ajuns la un sfert din viaţă. Ai nevoie ca cineva să îţi spună că nu o iei razna, oameni care au trecut prin această etapă, care te pot ghida şi sfătui cum să vezi viaţa mai clar.

Îţi doreşti să ai tot. O femeie poate să aibă un soţ, un job, 2 copii şi o viaţă sănătoasă, dar trebuie totuşi să renunţi la alte lucruri, cum ar fi să participi la diverse evenimente. Întrebarea nu ar trebui să fie dacă poţi să le ai pe toate, ce dacă poţi să ai tot ceea ce este important pentru tine. Se poate, doar că trebuie să şti prioritiza, şi să îţi faci timp şi pentru micile tale plăceri.

            Nu toţi oamenii te vor încuraja. Poţi să faci tot ce îţi doreşti, dar mereu vor fi oameni care vor încerca să te descurajeze, îţi vor spune că nu poţi să faci anumite lucruri. Este bine să eviţi acest tip de oameni.

Cei ce se aseamănă se adună. Crează-ţi un grup de femei care trec prin aceleaşi provocări ca şi tine,  cu care poţi vorbi şi cu care să va încurajaţi una pe alta pentru a vă îndeplini obiectivele.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × 1 =