LA AMERICANI CRIZA E PE SFARSITE

RTX16DIK

Sfârșitul crizei
În Statele Unite ale Americii se recuperează tot mai mult. Raportul oficial privind locurile de muncă de la Washington conține rezultate remarcabile. Piața forței de muncă din America a depășit consecințele crizei economice și financiare.

Raportul guvernului cu privire la situația de pe piața forței de muncă din SUA oferă optimiștilor economici noi indicii. În luna mai, situația s-a îmbunătățit în continuare. Companiile din afara agriculturii au creat în ultima lună în total 217.000 noi locuri de muncă, conform anunțului Departamentului Muncii de la Washington. Economiștii chestionați s-au așteptat la o creștere a locurilor de muncă cu 210.000-215.000 maxim.

Semnalul este astfel slab, dar clar. Din punctul de vedere al locurilor de muncă, conform raportului de pe luna mai se dovedește de asemenea că recuperarea economiei SUA câștigă tot mai mult avânt. O creștere constantă a locurilor de muncă va aduce mai mulți bani în buzunarele cetățenilor americani și asigură de asemenea și o sporire a consumului. Acest lucru ar trebui să îmbunătățească perspectivele de câștig puternic pentru mediul corporativ din SUA. Dezvoltarea locurilor de muncă în agricultură este exclusă din statistici ca urmare a distorsiunilor sezoniere.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/US-Arbeitsmarktbericht-Washington-meldet-Beschaeftigung-auf-Rekordhoch-article12975081.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

98 − 95 =