La final de mandat familia Obama transmite americanilor toate cele bune

die-obamas-erinnern-sich-an-ihre-erste-weihnachtsansprache-im-jahr-2009

Barack Obama și soția sa Michelle folosesc ultimul mesaj de Crăciun pe care îl transmit poporului american pentru a le aduce acestora aminte de valorile comune. Viitorul fost președinte american se uită, de asemenea, înapoi la cele realizate în mandatul său de opt ani de zile.

Președintele american, Barack Obama și soția sa Michelle au ales să sublinieze valorile comune tuturor americanilor în ultimul lor mesaj de Crăciun de la Casa Albă. Printre ele se numără noțiunea de “a ne proteja frații și surorile și să ne purtăm cum alții la fel cum am vrea să o facă și ei cu noi”, spune First Lady Of The United States.

Soțul ei a adăugat că aceste valori nu servesc drept ghid doar pentru “familia sa de credință creștină, ci și pentru americanii de religie iudaică sau pentru cei mulsumani, ori pentru cei atei sau de alte origini”. Prin aceste mesaj perechea prezidențială americană speră să mai amelioreze din divizarea puternică a țării care a apărut în special cu ocazia alegerilor prezidențiale.

Obama și soția sa au prezentat acest material video într-o atmosferă veselă și relaxată. Ei au prezentat de asemenea și un scurt material ce a facut parte din primul lor mesaj de Crăciun, prezentat în anul 2009, în timp ce Barack nu se putea opri din râs.

Actualul președinte american s-a folosit de prilej și pentru a sublinia realizările din mandatul său ce a durat opt ani de zile. După spusele sale țara se regăsește într-o situație economică mai stabilă decât la preluarea mandatului. Împreună au luptat cu cea mai dificilă recesiune din anii 80 și până în prezent, iar șomajul a fost adus la minimul ultimului deceniu.

Astăzi SUA este mai puternic reprezentată peste tot în lume, în același timp ea joacă un rol important în protecția mediului, a mai adăugat acesta. În mod tradițional, perechea prezidențială a mulțumit pe această cale soldaților americani prezenți peste tot în lume și familiilor acestora.

http://www.n-tv.de/politik/Michelle-witzelt-ueber-ihren-Mann-article19411211.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

81 + = 83