Lacătele de pe Podul Artelor din Paris vor fi vândute la licitaţie

89732_1

Cotidianul francez Le Figaro informeaza că, toate lăcatele carea au fost agatate de-a lungul anilor de catre cuplurile de indragostiti pe balustradele Podului Artelor din Paris, vor fi vandute la licitatie, iar banii stransi vor merge catre organizatiile umanitare care se ocupa de refugatii din Europa.

La un an şi jumătate după ce au fost desfăcute de pe balustradele Podului Artelor, aceste suvenire ale îndrăgostiţilor din capitala Franţei vor fi puse în vânzare, în ianuarie 2017, la Crédit Municipal din Paris. 

Potrivit primarului-adjunct al Parisului, Bruno Julliard, lácatele vor fi scoase la licitaţie şi ar putea fi vândute cu o sumă totală de aproximativ 100.000 de euro. Bruno Julliard a mai spus că preţurile de vânzare vor fi ”accesibile” pentru toată lumea, inclusiv pentru cuplurile de îndrăgostiţi care vor să îşi recupereze lacătele depuse pe Podul Artelor.

Daca nu se vor vinde toate, si nu se va mai organiza o alta licitatie, restul lacătelor vor fi topite, iar metalul astfel obţinut va fi pus la rândul lui în vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − 73 =