Lada Vesta vrea să cucerească piața germană

Lada-Vesta-Seite

Lada va lansa în acest an noul model Vesta pe piața din Germania. Echipat cu tehnologie Renault, cu un design progresiv și un preț foarte interesant, modelul rusesc ar putea cuceri noi clienți din clasa compact.

Marca Lada profită din punct de vedere tehnic de o colaborare ce durează deja de ani de zile cu proprietarul său majoritar, Renault. Pe plan extern noutățile celor de la Lada nu au putut convinge în ultimii ani datorită aspectului închechit și deloc spectaculos. La sfârșitul anului 2016 lucrurile se vor schimba, pentru că Vesta vrea să se lanseze oficial în Germania. El oferă un design plăcut și un preț foarte avantajos.

Lada-Vesta-Front

Vesta va sosi pentru prima dată în varianta Sedan. Astfel Lada vre să devină din nou competitivă la nivel internațional. În ciuda stilului clasic de limuzină, rușilor le este pe plac datorită unei noi linii de eleganță. Caracterul este dat de formele în “X” presate pe margini.

Automobilul are o lungime de 4,41 metri și un ampatament de 2,63 metri, ceea ce ar trebui să ne spună că Vesta va putea oferi suficient loc pasagerilor. Portbagajul are 480 de litri, deci dimensiuni obișnuite pentru această clasă, putând fi extins prin rabatarea banchetei din spate. Capacitatea de încărcare este de maxim 420 de kilograme.

http://www.n-tv.de/auto/Lada-Vesta-soll-deutschen-Markt-erobern-article18324266.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × 4 =