LEADER MARET

12-extremely-successful-people-reveal-how-they-find-talentMarii leaderi

Nu este neaparat obligatoriu să te aflii într-o poziţie de leadership pentru a avea impact asupra celor din jurul tău, dar te ajută să dispui de câteva abilităţi de leadership. În zilele noastre oamenii încearcă să conducă nu prin autoritatea pe care poziţia lor o impune, ce prin încrederea oamenilor în ei, prin influenţare, prin exemplul personal.

Următoarele abilităţi sunt foarte importante să le ai dacă doreşti să fi un leader măreţ.

Atitudine. Cuvintele pe care le spui şi emoţiile pe care le transmiţi pot influenţa oamenii din jurul tău în bine sau în rău. Trebuie să ai mare grijă cum să alegi ce sentimente să păstrezi pentru tine şi ce să împărtăşeşti cu membrii tăi, deoarece poţi fie să motivezi, influenţezi sau să inspirii, fie să demotivezi oamenii şi să scazi productivitatea.

            Abilităţi de coordonare a proiectelor. Mai nou activităţile care se desfăşoară într-o companie sau organizaţie sunt sub forma unor proiecte, de aceea este important să ai aceste cunoştinţe şi abilităţi.

            Coordonarea întâlnirilor şi grupurilor de oameni pentru a fi productive şi eficiente.

            Comunicarea viziunii şi strategiei.

            În concluzie, trebuie să câştigi încrederea oamenilor şi să apelezi la alte metode de motivare mai personale. Informaţiile pe care le transmiţi este foarte important cum le împachetezi şi le prezinţi oamenilor. O comunicare bună, clară, concisă a planului de activitate te va aduce acolo unde doreşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =