legea netului

dilma-rousseff

Legislatia internetului

Legislatia internetului, care garanteaza libertatea de exprimare si a vietii private, a fost adoptata de Senatul Federal al Braziliei, intr-o conferinta la nivel mondial organizata cu scopul de a determina modul in care ar trebui reglemantat web-ul.
Evenimentul NetMundial, realizat pe parcursul a doua zile, a fost realizat in lumina dezvaluirilor din jurul activitatilor de supraveghere ale Agentiei Nationale de Securitate (NSA) si altor agentii de informatii.

Legislatia adoptata ieri include prevederi pentru a asigura neutralitatea internetului si protectia datelor cu caracter ale utilizatorilor online, cum ar fi adresele IP. In conformitate cu rezumatul, Marco Civil Internet, ar necesita, de asemenea, ca imaginile sexuale si clipurile video sa fie eliminate la cererea victimelor. Cat despre conferinta NetMundial, aceasta va reuni 850 de oficiali guvernamentali, experti, avocati si cadre universitare, in scopul de a discuta despre viitorul internetului si setul de principii comune, care ar putea constitui baza pentru guvernarea internetului la nivel mondial.
Secretarul Braziliei pentru Tehnologia Informatiei, Policy Virgilio Almeida va gazdui evenimentul, printre ai carui invitați de seama se numara si Tim Berners-Lee, fondatorul World-Wide Web. Un element-cheie este de asteptat sa fie cel al responsabilitatii comune .
http://www.ibtimes.co.uk/privacy-law-proposed-ahead-netmundial-conference-debate-future-web-1445713

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − = 81