Legile există și pentru Amazon

3kvq2529

Legile există și pentru Amazon
Amazon trebuie să se conformeze prevederilor germane și să adopte o obligație tarifară și să nu acorde reduceri de preț nici măcar atunci când clienții fac plângeri. O declarație corespunzătoare a gigantului comenzilor online a emis în fața Curții Superioare Regionale de la Frankfurt am Main o plângere, a informat Asociația Germană a Comercializării Cărților. În caz de încălcare, Amazon riscă amenzi de până la 250.000 de euro.

Compania americană a vândut cărți sub prețul stabilit de vânzare pentru comercializarea cu amănuntul, potrivit Asociației Librarilor, pe motivul că, clienții s-au plâns de calitatea acestora. În ciuda avertismentelor lansate în direcția companiei, Amazon nu a încetat această practică. Potrivit Uniunii Bursiere, prima dată comerciantul online a ajuns în instanță, după care a făcut apel. Înainte de Tribunalul Regional Superior de la Frankfurt au emis o scrisoare de explicație.

Amazon, de asemenea, ar trebui să se obișnuiască să adere la legile țării, spune șeful Asociației Librarilor, Alexander Skipis. Stabilirea prețurilor la cărți se aplică tuturor. Amazon a avut o puternică asociere cu librarii și a susținut că a existat doar un singur caz excepțional, iar salariatul afectat nu era autorizat să ofere reduceri. În plus, incidentul a fost clasat.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Auch-fuer-Amazon-gelten-Gesetze-article13626926.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3