Lego se pregătește de Crăciun

fee7b8de05d29462bae91d5ccf50fb71
Compania familială daneză Lego sparge record după record în cazul vânzărilor. Dar în perioada sărbătorilor de iarnă cel mai mare producător de jucării din lume este surprins de propriul succes și mai aprinde un pic cererea.

Lego, care între timp a devenit cel mai mare producător de jucării din lume, este surprins încă o dată de cât de mare este cererea pentru blocurile sale. Iar estimările sunt că la începutul perioadei sărbătorilor de iarnă, jucăriile se vor termina din nou. Un purtător de cuvânt al companiei spune că nu vor putea fi onorate toate comenzile ce vor fi primite până la sfârșitul anului. Ce produse sunt mai populare și în ce țări sau regiuni, astfel de informații nu au fost precizate.

Că cererea a crescut în ultimul trimestru, acest lucru nu ar trebui să fie surprinzător pentru producătorul de jucării. Dar de această dată situația este cu adevărat excepțională și depășește orice așteptări ale companiei, dar și pe cele ale clienților, declară purtătorul de cuvânt al LEGO. Și chiar dacă compania va face tot ce poate, nu vor putea fi satisfăcute toate cererile.

Deja de anul trecut danezii au depășit pe producătorii păpușii Barbie, pe nume Mattel și producătorii jocului Monopoly, compania Hasbro. În anul 2014 la boom-ul jucăriilor Lego și la creșterea spectaculoasă de pe sfârșit de an au contribuit introducerea de jucării cu tematică cinematografică. În acest an cererea este pusă pe jar de jucăriile cu tema noului film StarWars care este încă așteptat.

Compania familială daneză a investit doar anul trecut mai multe sute de milioane de dolari pentru dezvoltarea și modernizarea fabricilor sale, pentru a extinde producția. În prezent Lego produce jucării în fabrici din Danemarca, Ungaria, Cehia sau Mexico. O nouă fabrică este în prezent în stadiu de construcție în China și ar trebui să pornească activitatea la începutului anului 2017.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lego-gehen-zu-Weihnachten-die-Steine-aus-article16184696.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 27