LEHAMITEA POLITCULUI SI PERLELE UNOR ALEGATORI

Chuck Norris Poster Final

Un specific al electoratului bihorean si nu numai, acum cand am tras linie cu rezultatele, este cel legat de lehamitea politicului si apropierea de un om si nu de un partid.Asa se explica succesul actorului Mircea Diaconu raportat la insuccesul unor partide cu traditie sau succesul relativ mai mult de fatada al altora.Un Bolojan  sau un Iohaniis, iau mai mult ca persoane decat ca partidul din care fac parte.Poate si de aceea unii alegatori si-au creat candidati proprii cum rezulta dintr-un comunicat BEJ BH.

Astfel, un cetăţean şi-a facut un candidat propriu, în persoana actorului… Chuck Norris, pentru care a şi aplicat apoi ştampila de vot. „Să vă ia dracu pe toţi. În loc de o romanţă, vă dedic la toţi sirena de ambulanţă”, s-a gasit  pe un buletin de vot.

„Trădători de ţară şi de neam”. ori „politicieni hoţi şi bandiţi” au mai scris alegatorii pe buletine.. Altul a cerut „mai întâi autonomie” aplicind ştampila pe acest deziderat. Unul  şi-a anulat singur votul, scriind pe buletinul de vot că nimeni nu îl reprezintă. Peste zona din buletinul de vot cu PNL, PRM, ANA şi PDS a apărut, cuvântul „eutanasiaţi”. „Acesta este votul meu, eutanasierea politicienilor” – a scris un alegator nemultumit.Nu ar fi exclus ca la viitoarele alegeri sa gasim mult maimulte mesaje de acest gen.

——————————————————————————————————————————————–regular_smile……….si-n alegerile vietii te poti insela….

Ion si Maria in pat:

– Marie, fii sincera, sunt primul barbat din viata ta?

– Ma, Ioane, s-ar putea, ca imi pari cunoscut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 55 =