Leipzig iese pentru 72 de ore din rețeaua feroviară germană

52244611

Leipzig iese pentru 72 de ore din rețeaua feroviară germană

Pe cel mai mare șantier feroviar din Germania ajung curând la termen câteva lucrări. Pentru a susține renovările, în următoarele zile în Sachsen se va ajunge la obstacole importante pentru călători.

Datorită lucrărilor de construcție, Deutsche Bahn va întrerupe complet traficul feroviar de la gara centrală din Leipzig pentru o perioadă de trei zile. Chiar de această joi de la ora 8 până duminică la ora 8 în cel mai mare capăt de linie din Europa nu va circula nici un tren, indiferent că este vorba de rute pe distanțe scurte sau lungi, după cum anunță concernul. În cele 72 de ore în cauză vor avea loc lucrări de construcție și verificare.

Motivul opririi traficului este reprezentat de integrarea noii linii de ICE între Berlin-München. Odată cu lucrările aflate în desfășurare ar trebui să fie date în folosință linii suplimentare către Erfurt.

Deutsche Bahn și alte companii feroviare au organizat, potrivit datelor, linii de înlocuire. Călătorii se vor informa corepunzător pe internet sau telefonic despre modificările efectuate în trasee. Va fi introdus de asemenea personal suplimentar în departamentul de servicii.

De această schimbare nu va fi afectată funcționarea comerțului cu amănuntul din clădirile gării. Afacerile și parcările vor fi deschise ca de obicei.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Leipzig-geht-fuer-72-Stunden-vom-Bahnnetz-article15996136.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

18 + = 22