Lenovo confirmă lansarea în 5 mai pentru casca VR Mirage Solo

Imagini pentru mirage solo vr se

Casca independentă Mirage Solo VR de la Lenovo, care a fost anunțată anul trecut și dezvăluită complet în luna ianuarie a acestui an, va fi lansată pe data de 5 mai și prețul va fi fixat la 400 de dolari, cel puțin așa a declarat compania pentru publicația Road to VR. Căștile vor avea rolul de a concura cu Oculus Go și Pico Neo.

Mirage Solo este o cască VR independentă (ceea ce înseamnă că are la bord tot ce are nevoie pentru a folosi VR) și se bazează pe ecosistemul Daydream Android VR de la Google. Data de lansare a căștilor este la doar câteva zile după conferința anuală Google I/O pentru dezvoltatori care se desfășoară între 8 și 11 mai.

Din când în când vom vedea date de lansare pentru produse retail peste tot prin presă, unele fiind adevărate, altele greșite. În ianuarie am putut arunca o privire mai atentă asupra Mirage Solo la CES 2018. Am descoperit atunci că, căștile au hardware solid, dar se învârt în jurul sumei de 400 de dolari, în special pentru o experiență VR care dă o impresie de amatorism în comparație cu căștile de desktop sau consolă.

Mirage Solo va trebui să concureze cu Oculus Go care se va lansa curând, care duce lipsă de urmărire pozițională a mișcării capului, dar este de asemenea la jumătate din costul lui Solo, care a fost confirmat la 400 de dolari.

https://www.roadtovr.com/lenovo-mirage-solo-release-reported-release-date-price/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 56