LENOVO SI ACTORUL

 

Ashton Kutcher, angajat de Lenovo.

Ce pozitie „va juca” actorul la producatorul de PC-uri

Ashton Kutcher, angajat de Lenovo. Din ce pozitie va „juca” actorul la producatorul de tablete

Actorul american Ashton Kutcher (35 ani), care a jucat in unele dintre cele mai noi si cunoscute comedii, are acum un nou rol. Kutcher este noul inginer de produs la Lenovo, unde se va ocupa de designul specificatii, software si scenarii de utilizare a tabletelor Yoga, scrie USA Today.

„Este oarecum un dublu rol”, a spus Ashton Kutcher despre noua sa colaborare cu Lenovo, care va lucra cu specialisti ai companiei din intreaga lume. Kutcher, care a jucat in comediile „No Strings Attached”, „New Year’s Eve”, „What happens in Vegas” si in filmul lansat in acest an „Jobs/Steve Jobs. Omul care a schimbat lumea” , a studiat inginerie biochimie la Universitatea din Iowa.

In 2011, Kutcher a fost co-fondatorul unui fond de investitii, A-Grade Investments, alaturi de Ron Burkle si Guy Oseary. Pana in prezent, A-Grade a investit in mai multe companii din tehnologie, inclusive Airbnb, Flipboard, Foursquare, Path, Quora, Shazam, SoundCloud, Spotify, The Fancy si Uber.

 Kutcher a contribuit ca filantrop la crearea Thorn: Digital Defenders of Children (www.wearethorn.org), iar acum trei ani Time Magazine l-a inclus in topul celor mai influenti 100 de oameni.

In acelasi an, compania sa, Katalyst, a fost numita in topul celor mai inspirationale companii inovatoare de catre Ad Age si una din cele mai inovatoare 10 companii nominalizate de Fast Company Magazine. In 2011, Kutcher a aparut in clasamentul Vanity Fair care a listat cei mai inovatori 50 de vizionari, antreprenori si talente ale ingineriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 67