Leul s-a prapadit rau de tot la inceputul acestui an

cum-se-poate-salva-sau-prabusi-leul-dupa-sedinta-fed-de-astazi_size9

Leul s-a prapadit rau de tot la inceputul acestui an

Leul, este astazi lla cel mai slab nivel din martie 2014. Leul s-a depreciat puternic in raport cu principalele valute, insa Banca Nationala a Romaniei (BNR) vrea sa linisteasca populatia.

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, sustine ca inca nu sunt motive de panica si ca tendinta de scadere a monedei nationale este una temporara.

“Aceste doua monede, euro si dolarul, puse fata in fata, nu sunt decat doua hartii de turnesol pe care se intipareste realitatea din Europa la aceasta ora”, a precizat oficialul BNR, la Digi 24.

“Leul nu este expus, pentru ca leul nu e in acest joc. Leul, in momentul de fata, evolueaza pe o piata stabila. 2015 va fi si el un an al stabilitatii pe piata valutara, daca nu se strica jocul international prea tare”, a adaugat Adrian Vasilescu.

Luni, moneda nationala a pierdut teren in fata euro, ajungand la un curs de 4,4973 lei/unitate, cel mai slab nivel pentru leu din martie 2014. Insa specialistii ING Bank sustin, intr-o comunicare, ca nu va trece de pragul de 4,5 lei/unitate.

O depreciere si mai importanta a fost insa in raport cu dolarul, cotatia de 3,7742 lei/unitate reprezentand un minim pentru leu din 3 august 2012. Vom vedea daca prezicerile BNR sunt corecte. Tinem aproape.

——————————————————————————————————————–

regular_smile………TOT DESPRE leu…..

Intr-o zi Bula si Strula s-au dus sa vaneze lei in padure. Vad ei un leu trag in el cu tot ce au dar mereu rateaza. vazand ca nu mai au gloante au inceput sa fuga
Bula a fugit si sa ascuns intro cabana. Strula neputand sa intre a fugit in jurul cabenei.(cu leul dupa el).
– Intra ma in cabana ca te prinde leul! spuse Bula.
– Nu-mi fac griji. Sunt cu trei ture in fata lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 54