LG DA LOVITURA CU NOUL LG G3 CU LASER

lg-g3-official-images

 

LG dă lovitura cu noul LG G3 cu laser
LG a revenit în prim-plan, cu o caracteristică mai integrantă a camerei pentru noul smartphone LG G3, potrivit unui anunţ publicitar scris de LG. Potrivit anunţului, LG G3 va cuprinde o camera de 13 megapixeli ( MP ) cu un sistem de focalizare automat cu laser, care este capabil să capteze detaliile fine ale subiectului fotografiat.

În funcție de The Verge, sistemul de focalizare automată cu laser va reduce timpul necesar de la atingerea digitală pentru fotografiere, până la capturarea fotografiei reală, prin urmare, oferă o precizie şi o viteză superioară. Cu noua tehnologie cu laser, cuplată la stabilizatorul optic de imagine și noul sistem AF , compania va reprezenta o concurență acerbă pentru iPhonul 5/5s.
Echipat cu o camera de 13 MP si o camera frontală de 2 MP , G3 este , de asemenea, capabil de a capta selfies prin intermediul tehnologiei inovatoare de recunoaștere, încorporat în senzorii camerei.
G3 va avea un display de 5.5 inch QHD, cu o rezolutie de 2,560 x 1,440 pixeli si o densitate a pixelilor fara precedent, de 534 PPI. Până în acest monent nu există nici un detaliu suplimentar, LG va dezvălui mai multe informații, la evenimentul de lansare din Londra, pe 27 mai.

http://www.ibtimes.co.uk/lg-g3-featuring-13-megapixel-sensor-debuts-laser-autofocus-camera-system-1449896

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =