LG G6 este printre campioni


LG G6 nu primește suficientă atenție pe cât ar merita. Smartphone-ul nu poate să răsfețe utilizatorii cu inovații spectaculoase, dar are alte atribute pe care mulți le vor considera importante.

După de LG a suferit o înfrângere grandioasă anul trecut cu modelul modular G5, acum sudcoreenii se concentrează asupra urmașului și asupra dezvoltării unui dispozitiv high-end care să satisfacă cât mai bine cerințele utilizatorilor obișnuiți. Rezultatul nu este la fel de spectaculos precum cel din anul precedent, dar G6 este un smartphone deloc de neglijat, chiar dacă atenția publicului de la Barcelona a fost furată de Huawei P10 și noile dispozitive de la Nokia.

LG are în final o problemă de imagine. Utilizatorii pur și simplu nu acordă brandului suficient de multă atenție cum o fac în cazul Samsung sau Huawei. Printre altele, coreenii și-au distrus reputația cu modele precum G5, care a fost sărbătorit ca și o capodoperă inginerească inovativă, dar nu s-a ridicat la înălțimea laudelor. Acest lucru nu se petrece în cazul G6.

Noul smartphone de top de la LG este un model foarte solid și foarte fiabil. Este rezistent la apă și praf, acumulatorul este protejat de supraîncălzire printr-un sistem de răcire cu lichid (heatpipe) și un schelet de aluminiu care ajută la disiparea căldurii. În afară de asta componentele au suficient spațiu pentru a disipa căldura și pentru a putea rezista șocurilor mecanice. LG a rotunjit marginile ecranului, pentru a maximia șansele acestuia de a scăpa cu viață în urma unui impact cu solul, spre exemplu.

Designul de la G6 nu a avut de suferit de pe urma acestor măsuri de siguranță. Din contră, modelul recent arată foarte bine, prezentând o carcasă mată din aluminiu, iar partea din spate este și ea decorată cu Gorilla Glass versiunea 5, aspectul final lasă impresia de foarte bună calitate.

http://www.n-tv.de/technik/LG-G6-ist-der-heimliche-Champion-article19736828.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × = 15