lg pe profit bun

_74506894_lgafp

LG Electronics, un salt urias al profitului
In timp ce Samsung, cel mai mare producator de telefoane mobile, inregistreaza un profit in scadere la divizia telefoniei mobile; compania Sud Coreana LG Electronics a raportat un salt al profitului de 300%, in primul trimestru, in vanzarile din divizia televizoarelor. Astfel, profitul net a crescut la 93 milarde de won coreeni ( 87 milioane de dolari), comparativ cu 22 milioane $ inregistrate in aceasi perioada a anului trecut.

Se pare ca unitatea de divertisment, televizoarele, au adus firma in profit, astfel din vanzarile acestora LG a castigat 4,95 tn de won coreeni, o crestere de 2,6%, fata de aceeasi perioada a anului trecut. De asemenea, divizia telefoanelor mobile a avut un salt de 19% comparativ cu perioada anului trecut, 12,3 milioane de smatphone-uri au fost transportate maritim, in primul trimestru. Gigantul sud-coreean de electronice, produce si vinde o gama larga de produse, de la masini de spalat si frigidere, pana la smatphone-uri si ecrane de televiziune.
Compania intentioneaza sa extinda gama modelelor de televizoare, cu mai multe dimensiuni si diferite niveluri de pret, pentru a compensa o concurenta stransa in aceasta industrie .
In ceea ce priveste unitatea de aparate electrocasnice, exista planuri pentru lansarea unor noi modele de masini de spalat si frigidere.
http://www.bbc.com/news/business-27201879

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 57