LICITATII EXTREME

ivo 04.06

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LICITATII EXTREME
Cand spun, extreme, ma refer desigur la bani,ceva “asemanator” cu tipariturile din imagine.Concret, la doar, atentie,…8 euro/mp/25 de ani,primaria ORADEA organizeaza licitatii de concesionare a 17 parcele in EUROBUSINESS PARC I si II.Detalii despre aceasta actiune a primariei gasiti aci:http://www.eurobusinessparc.ro/ro/oportuniti-de-investiii/licitaie.La extrema opusa, ca valoare, CNADNR organizeaza in 17 iulie 2013 o licitatie pentru constructia unui drum de ocolire a orasului STEI.Banutii pusi la bataie pentru realizarea a circa 27 de km de drum asfaltat sunt de 108 milioane de euro,la care se mai adauga inca o suma de aproape 10 milioane euro pentru eventuale “surprize”, toate sumele contin TVA. Asadar pentru relocarea halelor in Eurobusiness parc aveti o solutie rapida si eficienta,iar pentru a ajunge in APUSENI,pe drumuri bune,organizati-va participarea la licitatie,indata ajungem in 17 iulie.

————————————————————————————————–
PS.-:)…..altfel de licitatii…
In seara fiecarei zile se organizeaza o licitatie de vinuri.In prima seara, francezul:
– Doamnelor si domnisoarelor! Va prezint faimosul vin Chateau Latour! Din soi nobil, crescut pe dealurile Pauillac-ului, strugurii culesi bob cu bob.Doamnelor, daca il bea barbatul, garantat ii creste cu 25%.Nebunie generala, cumpara fetele cate 10-20 de sticle o data.A doua seara, spaniolul:
-Doamnelor si domnisoarelor! Din vestitul soi Manto Negro, un vin de colectie cum nu mai gasiti nicaieri in lume! Daca il bea barbatul, garantat ii creste cu minim 50%.Isterie generala, se vand cate 100 de sticle o data.A treia seara, olteanul:
– Doamnelor, va prezint zaibarul pandurilor.Doamnelor, acest vin este o adevarata nebunie! Crescut in spatele casei, boabele sunt zdrobite cu piciorul de cei mai aprigi barbati din lume.Daca il bea barbatul i-o face ca pepenele!Sala este pur si simplu innebunita! Femeile cumpara cate 2-3 vagoane de zaibar fiecare americanca, care pragmatica de felul lor, intreaba:
– Domnu’ oltean, ca pepenele de lunga sau de groasa?
– De dulce, doamna, de dulce..
———————————————————————————–
Cu prietenie,
Dorel Puchianu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 90