Lidl are un start de vis în Lituania

4228483ddeb41f115a51b55d401f8171

Pătrunderea pe piața din Lituania a discounterului Lidl a reușit perfect. În fața magazinelor s-au format cozi, pentru că prețurile sunt avantajoase. Experții estimează însă că boom-ul nu se va păstra pentru multă vreme.

Discounteurl german Lidl este foarte mulțumit de lansarea sa pe piața din Lituania, la acest succes contribuind și numeroasele campanii de reduceri. În primele săptămâni de la deschiderea primelor magazine în luna iunie s-au format cozi lungi în fața acestora. Acest lucru a fost peste așteptări, spune Radostin-Roussev-Peine, administrator la Lidl Lituania.

Roussev-Peine vede șanse foarte bune pentru piața lituaniană. Cel mai mare stat baltic este a 27-a țară din lume în care compania din Neckarsulum este activă. În acest an este planificată deschiderea a peste 20 de magazine în țara baltică cu fix trei milioane de locuitori, 18 dintre acestea fiind deja finalizate.

Experții din domeniu sunt însă sceptici cu privire la viitorul brandului german. Conceptul de discounter nu a avut anterior succes în Lituania, scrie cercetătorul de piață Jekaterina Smirnova într-o analiză. Încercările anterioare similare s-au soldat cu eșecuri. În anul 2015 statul baltic s-a numărat printre puținele state europene în care nu există nici un magazin de tip discounter.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lidl-legt-Traumstart-in-Litauen-hin-article18415956.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 72