Lidl deschide centrală în America

RTR23RUN-1-

Lidl deschide centrală în America

Lidl nu mai vrea să concureze doar în Europa cu Aldi ci și peste ocean. Acolo însă îi așteaptă mulți alți concurenți puternici. Concernul are însă planuri mari.

Intrarea discounterului Lidl pe piața americană ia forme concrete acum. Lanțul de supermarketuri își va deschide sediul central pentru firma din SUA la Arlington în statul federal american Virginia, anunță guvernatorul Terry McAuliffe. El a efectuat o călătorie suplimentară împreună cu o delegație la sediul central al Lidl de la Neckarsulm, pentru a finaliza o tranzacție.

Lidl investește în total 202 milioane de dolari (179 milioane de euro) în Virginia și va crea acolo aproximativ 700 de joburi. Situația strategică pe care Virginia o oferă este o oportunitate incredibilă pentru a începe extinderea din Statele Unite, spune fericit șeful pe American, Brendan Proctor.

Gigantul alimentar a explicat în luna decembrie faptul că pătrunderea pe piața americană se apropie cu pași repezi. Iar startul pe acest pământ nou nu se va efectua fără a deschide 100 de noi filiale, spune Klaus Gehrig, șeful grupului Schwarz, la care aparține lanțul Lidl. Dar pentru a se finaliza pătrunderea pe piața americană este posibil să dureze trei până la patru ani.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lidl-eroeffnet-Zentrale-in-den-USA-article15291811.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 42 = 44