Linda Hamilton se întoarce la franciza de succes ‘Terminator’

Actrița americană Linda Hamilton revine la franciza ‘Terminator’ după ce a interpretat-o pe eroina Sarah Connor în primele două filme ale seriei, potrivit revistei The Hollywood Reporter citată de EFE.

În noul film pe care îl pregătesc Skydance și Paramount, Hamilton se va reîntâlni cu Arnold Schwarzenegger, care este din nou protagonist, și cu James Cameron, în calitate de producător.

“Personalul lui Hamilton a reprezentat mult pentru genul feminin și pentru vedetele din filmele de acțiune de atunci, însă acum faptul că revine ca o războinică veterană va trimite un mesaj important”, a declarat Cameron revistei.

“Există actori în vârstă de 50 sau 60 de ani care luptă împotriva personajelor negative (…) dar nu există actrițe de acest gen în filme”, a subliniat el.

Tim Miller (‘Deadpool’) va fi regizorul acestei continuări, la care va participa și James Cameron, pentru prima dată după ‘Terminator 2: Judgment Day’ (1991). Cameron, pe lângă producător, a scris și povestea pe care se va baza scenariul.

Obiectivul este de a lansa o nouă trilogie pentru care au fost deja angajați scenariști precum David Goyer, Charles Eglee și Josh Friedman care vor veni cu idei noi.

Linda Hamilton și James Cameron, care erau soț și soție la sfârșitul deceniului 1990, nu au participat la precedenta serie de filme ‘Terminator’, lansate în 2003, 2009 și 2015.

Nu se cunosc multe detalii despre subiectul viitorului film însă revista asigură că James Cameron a scris o poveste care este o continuare directă a evenimentelor din ‘Terminator 2: Judgment Day’.

Filmul va servi și ca o predare de ștafetă unor personaje mai tinere, a recunoscut Cameron.

“Începem căutările pentru a găsi o tânără de 18 ani se va afla în centrul povestirii. Ne vom juca cu timpul. Vor fi personaje din viitor și din prezent. Vor fi mai ales figuri noi, însă Arnold și Linda vor fi prezenți pentru a le îndruma”, a încheiat Cameron.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 75 = 82