Lindt vrea în America

RTR4L8KA

Lindt vrea în America

Producătorul elvețian de ciocolată Lindt își extinde angajamentul pe piața americană. Speranțele se duc către o achiziție scumpă. Deja de anul trecut compania a punctat masiv acolo.

După globuri Lindor și bomboane de ciocolată împachetate în hârtie aurită, chiar și pralinele americane ale Lindt&Sprungli ar trebui să aibe succes. După ce vânzările pe piață au sărit cu aproape zece la sută anul trecut, CEO-ul Ernst Tanner are mari așteptări în producătorul american de ciocolată, dobândite în toamnă de Russell Stover.

Putem presupune că grupul dorește să continue cresterea, anual între șase și opt la sută. Șeful Lindt a spus că se poate presupune că Russel Stover poate să crească cu același ordin de mărime, referindu-se la anul 2016. În acest an, se va urmări mai întâi de toate integrarea companiei cu o cifră de afaceri anuală de mai bine de 500 de milioane de dolari.

Anul trecut producătorul elvețian de ciocolată a depășit propria estimare de între șase și opt procente. Ajustate pentru achiziții în afaceri tradiționale acestea au crescut la 9,8% de la 8%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lindt-will-es-in-Amerika-wissen-article14313521.html