LINIA EUROPEANA

  • cityjet_0Linie aeriană europeană

Antreprenorul francez Hans Rudolf Wöhrl a fost cunoscut datorită companiei sale de modă, iar mai târziu acest domn, care practică pilotarea avioanelor ca și un hobby, a început să investească în călătorii aeriene. Acum el dorește să construiască o linie aeriană regională pentru Europa.

Întreprinzătorul francez Hans Rudolf Wöhrl dorește, potrivit unui raport, să contruiască o linie aeriană regională europeană. El intenționează să cumpere compania CityJet și aceasta să fuzioneze cu InterSky, compania sa cu sediul la Friedrichshafen, declară Wöhrl pentru “Business Week”. El a adăugat că scopul este de a fuziona cele două companii și a obține o nouă linie aeriană activă la nivel regional în întreaga Europă. Acest lucru va permite noii companii să se poziționeze astfel încât să poată concura și să nu fie izolată de către giganții pieței, cum ar fi Lufthansa. CityJet este o filială a AirFrance-KLM. Achiziția nu a fost finalizată în mod oficial, dar este iminentă. Antreprenorul în vârstă de 66 de ani a explicat că tot mai multe regiuni suferă datorită lipsei rutelor aeriene. În Europa există bilete de avion ieftine și oportunități doar pentru giganții industriei, care tind spre monopol, cum este Lufthansa. Există de asemenea oportunități pentru conexiuni regionale pentru oamenii de afaceri care își desfășoară activități departe de marile centre de afaceri ale Europei.

CityJet deține baza sa de la London City Airport și oferă 38 de aeronave la 480 de zboruri săptămânale în Europa. Iar InterSky operează 5 aeronave, în primul rând pentru Germania, Austria și Elveția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 72