Link 20 – difuzor impermeabil

JBL Link 20 este un difuzor cilindric de mici dimensiuni, care are multe de oferit. Nu doar că se aude bine, dar are la bord și Google Assistant. În afară de asta îl putem lua cu noi oriunde.

JBL face parte dintre primii mari producători care lansează difuzoare cu Google Asistant integrat. Acestea oferă practic aceleași funcții ca și dispozitivul Google Home. Au din punct de vedere muzical un atu, ele fiind însă multifuncționale. Jurnaliștii germani de la NTV au testat JBL Link 20, care costă fix 200 de euro pe piața locală, iar la fel ca și fratele mai mic, Link 10 (170 de euro) este în esență un difuzor de formă cilindrică, ce funcționează pe bază de acumulator și oferă conexiune Bluetooth. În afară de asta, mai există și versiunea mai puternică, JBL Link 300, dar acesta nu este gândit pentru utilizare mobilă.

JBL Link 20 este aproximativ la fel de mare ca un recipient de tip termos și cântărește mai puțin de un kilogram. În consecință, nu ne putem aștepta ca sunetul să fie foarte puternic. Experimentatul producător american a făcut însă o treabă bună în cazul acestui model. Sunetul său este semnificativ mai bun decât cel produs de Google Home sau Amazon Echo, utilizând două difuzoare cu bandă largă. Sunetul este clar, basul puternic și profunzimea sunetului semnificativă. Undele medii și înalte din Link 20 sunt clare și puternice. Per total difuzorul este foarte echilibrat din punct de vedere al sunetului.

Cilindrul are o formă simplă și elegantă, fiind acoperit de jur împrejur într-o țesătură. Arată și se simte mult mai bine la atingere decât plasticul gol. De aceea difuzorul nu este foarte sensibil. Dispozitivul este rezistent la apă conform certificării IPX7, astfel că poate fi luat fără probleme și sub duș, chiar și scufundarea sa de pe marginea căzii nu îi poate face rău.

https://www.n-tv.de/technik/JBL-geht-mit-Google-duschen-article20185558.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3