LITIGIU NESFARSIT

  • 3hqk5840Piloții Lufthansa revin în cabine

După greva piloților la cea mai mare companie aeriană din Europa începe curățenia. Operațiunile de zbor au fost reluate aproape complet. Dar litigiul privind condițiile de muncă nu a ajuns încă la un sfârșit, spre disperarea celor implicați sau afectați.

 

Piloții Lufthansa și-au reluat activitatea după o grevă de trei zile. Totul merge conform planului, mai există doar câteva întârzieri izolate. Declarația aparține unui purtător de cuvânt al companiei. La nivel mondial au mai fost anulate alte 40 de zboruri, dar acestea au avut motive operaționale și au fost anunțate în prealabil cu câteva zile în urmă.

 

În plus față de aeroportul de la Frankfurt, și-au revenit și operatorii din Berlin-Tegel, Munchen și alte aeroporturi germane. Toată lumea este fericită să se întoarcă la operațiunile regulate de zbor, a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului de la Tegel, Lars Wagner.

 

De asemenea operatorul Fraport, de pe aeroportul Frankfurt a raportat funcționare normală după ultima zi a grevei. Un purtător de cuvânt a raportat că a doua zi a început cu un număr crescut de pasageri comparativ cu încpeutul unei vacanțe. Iar pentru această situație aeroportul de la Frankfurt a fost bine pregătit.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/LH-Piloten-kehren-in-Cockpits-zurueck-article12603881.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 8