lobby la dobanzi

_74774717_bankofengland

CBI estimează o creştere a ratei dobânzilor
Conform predicţiei CBI, rata dobânzilor din Marea Britanie se va ridica la 0,75 %, de la 0,5 %, în primele trei luni ale anului 2015. Grupul lobby de afaceri prognozează o creștere de 3% în acest an, de la o estimare anterioară de 2,7 % . Cu toate acestea, CBI a avertizat că incertitudinea politică a rămas ” un risc major pentru redresare ” .
“Companiile recunosc realitatile din timpul alegerilor şi toate părțile doresc ca politicile să asigure o diferență pozitivă “, a declarat directorul general al CBI, John Cridland. “Politicienii trebuie să se abtine de la riscul de politici hapsâne care slăbesc investițiile, oportunitățile și locurile de muncă “, a adăugat el.

CBI se alătură atât organizatiei de cercetare la Institutul National de Cercetare Economica si Sociala ( NIESR ) cât și Organizației pentru Cooperare Economică și Dezvoltare ( OECD ), în modernizarea previziunile de creștere pentru Marea Britanie. NIESR , de asemenea, a spus că economia Marii Britanii a fost aproape de a recâștiga nivelul pre-criză financiară a activității economice.

Aşadar, CBI a cerut guvernului să elimine ținta de migrație și să crescă oferta de locuințe pentru ” a satisface nevoia urgentă de case ” . ” Noi trebuie să rămânem atenți la riscurile prezentate de nesustenabilă a inflației prețurilor de casă “, a spus Cridland . ” In timp ce tranzacțiile de locuințe continuă să fie difuzate aproape 30 % sub ultimul vârf din 2006, acestea sunt ridicate în mod constant . ” Acesta a menționat de asemenea, discrepanța între Londra și restul Marii Britanii, argumentând că recentele creșteri din Londra au fost alimentate de către cumpărători de numerar din străinătate .” În afara de Londra, prețurile rămân în jur de 2 % sub cifrele de vârf, cu o diferență și mai mare atunci când vă deplasați în afara de Sud-Est [ Anglia ] . ”
CBI reprezinta lideri de afaceri din Marea Britanie.
http://www.bbc.com/news/business-27361169

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

6 + 3 =