Lockheed Martin construiește vehicule spațiale cu ajutorul AR

Inginerii de la Lockheed Martin Corp înțeleg cu adevărat puterea tehnologiilor de realitate augmentată și potențialul său ca și instrument revoluționar în mediul de lucru. Au o înțelegere atât de profundă a acestui concept încât compania americană de tehnologie investește în realitate augmentată pentru a dezvolta un proces mai rapid și mai eficient de producție a vehiculului spațial NASA Orion, care va fi folosit pentru prima dată într-o misiune de explorare a spațiului cosmic cu scopul de a trimite oameni pe planeta Marte.

Folosind tehnologii precum AR pentru a mixa imagini 3D digitale cu obiecte din lumea reală nu doar că va oferi inginerilor o cale mult mai eficientă de a vizualiza dezvoltarea tehnologiei pentru vehicul, dar le va oferi abilitatea de a explora diferite greșeli de proiectare din multiple puncte de vedere și de a le rezolva într-un ritm mult mai accelerat. Acesta ar fi un beneficiu uriaș pentru echipa care lucrează la vehiculul spațial NASA Orion.

Da, sună foarte mult ca și ceva ce am vedea într-unul din filmele Iron Man de la Marvel, doar că nu e un efect special, este ceva foarte real și ar putea aduce beneficii pentru umanitate pe scară largă.

Yvonne Hodge, vicepreședinte și CIO pentru divizia spațială de la Lockheed Martin, a declarat într-un interviu pentru WSJ că această capabilitate este una foarte interesantă care poate accelera cu adevărat munca inginerilor și să îi facă pe aceștia mult mai competitivi, adăugând faptul că dacă ne uităm la randamentul investiției, atunci chiar s-ar putea reduce timpul de execuție și rata de defect, iar acest aspect este cu adevărat motivant.

De la introducerea dispozitivelor Google Glass și Microsoft HoloLens, tot mai multe companii de producție, precum Lockheed Martin, AGCO Group sau Boeing și-au îndreptat atenția către ochelari AR inteligenți ca parte a procesului lor de proiectare produse. Potrivit datelor colectate în 2016, aceste tehnologii au prezentate un salt de 6 milioane de dolari, și există cu 400.000 de angajați mai mult în SUA, care lucrează în domeniul căștilor cu realitate augmentată.

https://vrscout.com/news/lockheed-martin-spacecrafts-ar/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 + = 96