Locuri de munca nemtesti, la discretie, dar pe perioada limitata

Befristete-Arbeitsvertraege-sind-heute-in-vielen-Branchen-ueblich-aber-nicht-immer-sind-sie-rechtlich-zulaessig

Pe perioadă determinată
Privind la primele cifre, piața forței de muncă din Germania se prezintă foarte bine. Dar criticii se plâng că multe locuri de muncă sunt doar pe perioadă determinată sau locuri de muncă temporare. Dar noile cifre arată că acest lucru se va schimba.

Cifrele șomajului din Germania sunt de ani de zile în coborâre, dar mulți angajați nu doresc să devină chiar euforici. Deoarece multe dintre noile locuri de muncă sunt oferite temporar de agenții sau se caută personal doar pe perioade determinate. Dar acest lucru se va schimba acum, datele prezentate în micro-recensământ sunt prezentate anual. În consecință, numărul de locuri de muncă temporare s-a redus în Germania. Un număr de 60.000 de gospodării au fost intervievate. În consecință, concluzia este clară din noile date ale Biroului Federal de Statistică pentru anul 2013.

În medie, 2,61 de milioane de lucrători au fost angajați anul trecut cu un contract temporar de muncă. Din aceștia, au fost cu 128.000, sau 4,7% mai puțini decât în 2012. Numărul total al eprsoanelor ocupate a crescut în comparație cu anul precedent cu 228.000 sau 0,6% la 41,8 milioane. Dintre aceștia, 24,6 milioane de oameni dețineau o poziție full-time.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Befristete-Jobs-werden-wieder-seltener-article13359566.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 54