Locurile de parcare din partea superioara a Parcarii din Rogerius vor putea fi folosite si de detinatorii de abonamente clasice

Primăria Oradea a anunţat vineri 17 martie, că peste 50%, adica 112, din locurile de parcare din zona de sus au fost marcate cu alb. Restul de 90 rămân cu marcaj galben, de scurtă durată.

După cum precizează Municipalitatea, tichetele necesare pentru locurile galbene se pot ocupa prin achiziția tichetului de parcare (2,60 lei/1 h), iar cele cu marcaj alb sunt de lungă durată., pentru acestea putând fi folosite abonamentele valabile în parcările cu marcaj alb din municipiu. Locurile de la demisolul parcări D+P sunt în continuare rezervate celor care au achiziţionat abonamente pentru această parcare.

„Având în vedere că este o zonă aglomerată și că ne dorim să folosim cât mai eficient această parcare nou construită din vecinătatea Pieței Rogerius, circa 55% din locurile de parcare din zona superioară a parcării au fost trasate cu marcaj alb, astfel încât și posesorii de abonamente de parcare să poată parca pe perioada zilei în zona superioară a Parcării Rogerius”, spune şeful Direcției Patrimoniu Imobiliar, Lucian Popa.

La demisol, capacitate de parcare este de 193 de mașini, iar parterul neacoperit poate adăposti 202 mașini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × 4 =