Loewe se întoarce

Loewe

Loewe se întoarce

Atunci când producătorul de dispozitive TV, Loewe, a ajuns într-o situație dificilă, mulți i-au profețit sfârșitul. De un an și jumătate doi investitori lucrează însă, cu succes, la un nou start pentru Loewe. Obiectivul este însă nu doar de a livra produse premium ci și un “lux accesibil”.

Cine vrea să privească în aceste zile gama de produse Loewe expusă la târgul IFA de la Berlin, va căuta în zadar. Locul rezervat pentru producătorul tradițional de televizoare din hala numărul 6 a târgului va fi împărțită anul acesta de mai multe firme. Dar acesta nu este un semn al crizei, subliniază manaing partner-ul Mark Hüsgen. Nu are nici un motiv financiar.

Deși Loewe trebuie acum, ca și companie de dimensiuni medii, să își canalizeze resursele personale pentru a obține ceea ce este important: să dezvolte produse noi și să le lanseze pe piață. Anul viitor se va înscrie din nou. Acesta mai adaugă că așteaptă cu nerăbdare târgul IFA de anul viitor.

De un și jumătate Hüsgen și partenerul său de afaceri Boris Levin au preluat compania de la Kronach, iar situația a fost foarte dificilă atunci. În toamna anului 2013 Loewe a alunecat puternic în zona negativă, a aplicat pentru o insolvență în auto-administrare, iar un investitor deja celebru a intervenit. Hüsgen a spus atunci că obiectivul este ca anii fiscali să fie finalizați cu profit. Cât de departe este în prezent Loewe de acest obiectiv, încă este neclar.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Loewe-meldet-sich-zurueck-article15873191.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 18