Londra, cel mai influent oras din lume!

forbes-worlds-most-influential-cities-2014-ranks-london-top-new-york-paris

Londra, cel mai influent oras din lume!
Lista Forbes a „Celor mai influente orașe din lume, 2014 “, a clasat Londra pe prima poziţie, ca orașul cel mai influent din lume, pentru că deţine mai multe investiții străine decât rivalii, cum ar fi New York, care a ocupat locul al doilea. Potrivit studiului, Londra a atras mai mult decat dublu valoarea investițiilor străine directe (ISD), faţă de New York, iar acum adaposteste un volum semnificativ de clădiri pentru birouri.

“Londra nu este doar capitala istorică a limbii engleze, care contribuie la statutul său ca un centru media puternic, dar este, de asemenea, locul de nastere al practicilor culturale, juridice și de afaceri care definesc capitalismul global”, a declarat Joel Kotkin , autor al studiului si colaborator la Forbes.”Dincolo de aceste puncte forte tradiționale, Londra a devenit centrul de pornire pentru tehnologia de top a Europei, conform proiectului Startup Genome. Orasul are peste 3.000 de tehnologii in dezvoltare, precum si cel mai mare birou al Google în afara Silicon Valley,” a mai ad[ugat acesta.

În continuarea clasamentului, Paris ocupă poziţia a treia, urmat îndeaproape de Singapore, Tokyo, Hong Kong, Dubai, Beijing, Sydney și Los Angeles.
http://www.ibtimes.co.uk/forbes-london-most-influential-city-world-1461691

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × = 12