LONDRA SAU PARIS

paris vs. london final (logo - 990px)Londra sau Paris?

 Fiecare din aceste două oraşe este unic şi special în felul lui; Londra este cunoscută pentru arhitectura frumoasă şi veche, iar Parisul pentru bucătăria rafinată. Dar când vine vorba să le compari, care este oare primul în top?

            Este foarte greu să spui care este mai frumos, mai fascinant, dar se pare că Londra a câştigat, conform unui grafic informativ realizat de Ally Biring. El a comparat diferite aspecte cum ar fi: restaurantele, bucătaria, peisajele, arhitectura şi obiectivele turistice, iar Londra a fost primul la majoritatea din aceste categorii.

Londra are mai multe muzee, peisaje si atracţii turistice, cum ar fi Turnul Londrei, Catedrala Westminster Abbey, mai multe restaurante, parcuri şi este mai accesibilă ca preţ pentru turişti.

Parisul a fost şi este un adversar puternic, deoarece deţine Disneyland şi faimosul Turn Eiffel. Este un oraş foarte cunoscut pentru mâncarea rafinată. Chiar dacă nu are aşa de multe restaurante ca şi Londra, are mai multe restaurante cu stele Michelin şi mai multe şcoli culinare de clasă mondială.

Aşadar momentan Londra este oraşul cel mai frumos de vizitat care ne este recomandat, dar nu veţi regreta deloc dacă veţi vizita Parisul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1