L`Oreal de lux

  • lL`Oreal de lux

Branduri de lux cum ar fi Lancome și Yves Saint Laurent de la L`Oreal sunt așteptate să aducă o creștere a veniturilor. Cu toate acestea, moneda euro puternică și slăbiciunea afacerilor din Statele Unite vor încetini grupul, chiar mai mult decât se aștepta.

Compania de cosmetice L`Oreal a câștigat mai puțin datorită, printre altele, unei piețe mai slabe în Statele Unite. Veniturile au scăzut în primul trimestru din 2014 cu 2,2%, până la 5,64 miliarde de euro, după cum au declarat cei de la compania franceză. Cererea de produse aparținând diviziei de consum, cum ar fi șamponul Garnier sau make-up Maybelline, a încetinit. Vânzările au scăzut în intervalul de 5,5%. L`Oreal a mai spus că se simte de asemenea și situația rece dintre Ucraina și Rusia.

 

Printre principalele probleme pentru liderul de piață la nivel mondial se numără moneda euro, care a devenit mai scumpă în ultimele luni. Excluzând fluctuațiile valutare, precum și alte efecte de vânzare, acestea ar fi crescut cu 3,5%. Cu toate acestea, analiștii au așteptat mai mult de 4%.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/LOreal-punktet-nur-mit-Luxus-article12661906.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 2