Lovoo sub suspiciunea de fraudă

Lavoo-Profil

Lovoo sub suspiciunea de fraudă

Populara platformă de flirt Lovoo și-ar fi înșelat timp de ani de zile utilizatorii prin intermediul unor conturi false. O revistă de computere cercetează după un pont anonim și constată o dispariție uimitoare de profiluri în conturile sale folosite la testare.

Aplicația de florting Lovoo are potrivit proprilor date peste 37 de milioane de clienți la nivel mondial, iar în Germania, potrivit unei declarații de presă, fiecare al zecelea neamț folosește platforma de dating. Dar acest lucru este posibil să se schimbe curând, pentru că revista de computere “c’t” a primit anumite documente de la informatori anonimi, care fac referire la faptul că, compania își atrage și înșeală utilizatorii cu profile false.

În privința datelor este vorba despre codul sursă al platformei și e-mail-uri ale cercului de conducere Lovoo. În total whistleblower-ul a furnizat peste 50 de gigabyte de material către revistă. Documentele sugerează că Lovoo induce în mod repetat utilizatorii în eroare, pentru a-i determina pe aceștia să apeleze la acțiuni pe site ce sunt supuse unor costuri.

Astfel platforma ar fi elaborat în mare stil profiluri false ale utilizatorilor. Clientele virtuale au căutat atunci la rubrica cu așa-numitele “Match”, profiluri ale utilizatorilor bărbați și au dat evaluări pozitive. Aplicația și utilizarea sa sunt practic gratuite. Dar utilizatorii pot vedea, potrivit “c’t”, care dintre doamne îi găsesc ca fiind interesanți, doar după încheierea unui acord de tip VIP, care implică costuri din partea utilizatorului. Fiecare click pentru a afla cine este în spatele recenziei pozitive costă pentru utilizator 20 de credite care corespunde unui cost de până la 26 de cenți.

 

http://www.n-tv.de/technik/Lovoo-unter-Betrugsverdacht-article15960891.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + = 4