Luatul de notite pe telefon cumparat cu 200 mil euro

3psh3057

Microsoft preia 6Wunderkinder

De câteva zile există zvonuri, iar acum este oficial: Microsoft cumpără în campania sa de întinerire start-up-ul proaspăt format de la Berlin, 6Wunderkinder. Prețul de achiziție este în jurul sumei de 200 de milioane de dolari.

Microsoft preia start-up-ul berlinez 6Wunderkinder. Informația este confirmată de concernul software. Lista de obiective a dezvoltatorilor de aplicații de la Berlin se potrivește cu portofoliul celor de la Microsoft și ambițiile concernului, pentru a găsi productivitate într-o lume mobilă și bazată pe cloud, scrie managerul Microsoft Eran Megiddo într-o postare de pe blog.

Alte detalii precum prețul de achiziție nu a fost precizat de către Megiddo. 6Wunderkinder speră acum la accesul la o experiență bogată dar și la tehnologie la care o companie mică poate doar să viseze, scrie fondatorul Christian Reber.

Alte detalii precum prețul de achiziție nu au fost precizate de Megiddo. Wall Street Journal a vorbit anterior despre o sumă între 100 și 200 de milioane de dolari și confirmă informațiile printr-o persoană apropiată situației. În ciuda marilor așteptări acesta nu ar fi un preț rău pentru o firmă ce are exact cinci ani de la înființare.

Prin Wunderlist, produs al companiei, se permite luarea de notițe pe smartphone, tabletă sau PC. Aplicația a avut ultima dată 13 milioane de utilizatori. Este însă necunocut numărul celor care plătesc pentru varianta premium a aplicației. O soluție atât de folositoare și populară nu apare fără multă muncă grea și fără un grup de oameni incredibil de inteligenti, creativ sau talentat, laudă managerul Megiddo de la Microsoft creatorii din spatele aplicației.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Microsoft-uebernimmt-6Wunderkinder-article15219741.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 + = 87