Lucratul în picioare ajută la slăbit

Angajații care lucrează la birou petrec în medie unsprezece ore de stat pe scaun zilnic. Dacă ei ar lucra în picioare, acest lucru ar fi benefic nu doar pentru spate, ci și pentru talie. Condiția prealabilă este o voință de fier.

Statul la birou în picioare în loc să stăm pe scaun ne poate ajuta să pierdem în greutate, dar numai dacă facem acest lucru cu o perseverență aproape prusacă. Motivul este faptul că atunci când stăm în picioare corpul arde cu 0,15 calorii mai mult pe minut, au estimat cardiologii americani, informație prezentată în European Journal of Preventive Cardiology. O persoană cu o greutate de 65 de kilograme va slăbi în patru ani zece kilograme, dacă el alege să stea în picioare șase ore pe zi în loc să stea pe scaun.

Cui nu-i ajunge acest lucru, poate spori efectul prin mișcări suplimentare ale mușchilor în timp ce stă în picioare, scriu cardiologii. Dar numai dacă aceste mișcări nu conduc la frigider, pentru că cercetătorii spun că pentru șase ore de stat în picioare corpul nu are nevoie de un aport suplimentar de alimente.

Statul în picioare nu doar că arde mai multe calorii, dar activitatea suplimentară a mușchilor este asociată și cu rate mai reduse ale atacurilor de cord, accidentelor vasculare cerebrale și diabetului, declară autorul principal, Francisco Lopez-Jimenez de la Clinica Mayo din Rochester. Beneficiile statului în picioare, ar putea astfel merge dincolo de pierderea în greutate. Pentru a ajunge la aceste concluzii, cercetătorii au evaluat 46 de studii cu un total de 1200 de participanți.

https://www.n-tv.de/wissen/Stehend-Arbeiten-hilft-beim-Abnehmen-article20262472.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =