Lucruri pe care fiecare leader aspirant ar trebui sa le cunoască

aspiringleaders

Este de înțeles că drumul spre succes este pavat cu eșecuri. Și, cu toate că toți marii lideri au experimentat lovituri, ocolișuri sau coliziuni, fiecare drum spre conducere este unic și oferă lecții valoroase pentru a putea trece mai departe.

Următoarele sunt nouă lucruri importante de care fiecare aspirant la conducere ar trebui sa aiba cunostiintă:

  1. Angajarea este totul despre talent.

În cazul în care nu poți delega, lăsa acei oameni să se exprime, nu se poate construi o organizație de durată și vei deveni prea stresat încercând să gestionezi totul prea devreme. Trebuie să lași oamenii să facă greșeli, astfel încât acestia să devină mai buni in ceea ce fac.

  1. Disciplină și consecvență.

Acestea sunt lucruri de care ai nevoie pentru a reuși în afaceri, care iti permit să câștigi curse; dar numai prin muncă asiduă (și un pic de talent) poţi construi încrederea necesară în ziua cursei. Același lucru se aplică vietii noastre profesionale, atunci când ne facem temele, atunci când suntem pregătiți, când știm că putem oferi un serviciu bun, atunci vom deveni de succes.

  1. Retrage-te.

Cea mai bună cale spre emancipare este prin antreprenoriat și spiritul antreprenorial poate fi o forță pentru binele social.

  1. Acceptă eşecul

Nu poti avea succes daca nu incerci.Insă, nu vei primi întotdeauna ceea ce iti doreşti, dar vei învăța din fiecare încercare, și iti vei selecta obiectivele pe care sa te concentrezi.

  1. Apreciază-ti oamenii.

In ospitalitatea din afaceri este vorba de oameni; angajand oamenii nepotriviti iti poti crea o multime de dureri de cap și pierderi financiare, de aceea oamenii potriviți ar trebui sa reprezinte o comoara pentru tine, o comoara pe care va trebui sa stii sa o apreciezi.

7.Ai încredere în instinctele tale.

De multe ori, antreprenorii devin prinsi in ideea ca ei trebuie sa facă lucrurile in modul aşteptat de client, si nu tin seama de instictul personal.

  1. Invata mereu.

Niciodata nu te opri din a explora si a invata lucruri noi, nimeni nu le poate sti pe toate, iar oamenii inteligenti stiu ca in viata esti mereu un student.

  1. Munceste din greu.

Nu contează cât de usor iti este, consistenta si munca grea sunt cruciale.

http://www.success.com/article/9-things-every-aspiring-leader-should-know

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 91