Lucruri pe care Galaxy S9 și S9+ le vor putea face în realitate augmentată

Marea prezentare a Galaxy S9 și S9+ de la Samsung la Mobile World Congress s-a concentrat în jurul camerei foto reimaginate și a capacităților de realitate augmentată.

Între emoji AR, Bixby sau ARCore, Galaxy S9 și S9+ oferă mai multe opțiuni native de AR decât orice alt dispozitiv. Realitatea augmentată este o componentă atât de importantă încât cei de la Samsung au decis să prezinte dispozitivul spectatorilor prezenți utilizând aplicația Unpacked.

Erin Willis, Senior Manager Channel Marketing la Samsung, a declarat că iubește camera foto de pe Samsung Galaxy S9. Nu doar pentru că face cele mai bune poze, dar și pentru că face totul mai ușor în viață, de la cumpărături la luat masa și călătorii. Iar prin intermediul AR, camera de pe S9 va revoluționa felul în care lucrăm, ne jucăm și interacționăm cu lumea din jurul nostru.

Cea mai așteptată caracteristică AR pentru Galaxy S9 și S9+ este AR Emoji, care utilizează un algoritm de învățare a dispozitivului care randează animații 3D dintr-o gamă de peste 100 de expresii faciale ale utilizatorului și apoi le redă în timp real.

Cu alte cuvinte, aceasta este copia celor de la Samsung pentru Animoji de pe iPhone X. Cu toate acestea, Samsung oferă mai multe opțiuni și flexibilitate cu AR Emoji. Această aplicație este similară cu Animoji în sensul că oferă caractere din benzi desenate care imită utilizatorul, dar AR Emoji creează de asemenea caricaturi similare cu Bitmoji, în funcție de placul utilizatorului, care pot fi ajustate și customizate. Astfel că, în loc să avem unicorni și extraterești care cântă “Redbone”, putem avea un personaj din desene animate care face cam același lucru. AR Emoji produce de asemenea un număr de reacții animate pe care utilizatorii le pot împărtăși între ei.

În plus, AR Emoji va permite utilizatorilor să se transforme în personaje Disney sau Pixar, inclusiv Mickey Mouse, Minnie Mouse și The Incredibles. Samsung a făcut ca aplicația AR Emoji să fie mai deschisă decât cea oferită de rivalul Samsung. Apple limitează din punct de vedere tehnic aceste animații la aplicația de mesagerie, deși funcția de înregistrare a ecranului oferă posiblitatea capturării acestor animații pentru a fi folosite în altă parte. AR Emoji sunt înregistrate într-un format AGIF, putând fi importate în alte aplicații și împărtășite ușor cu alți utilizatori.

https://mobile-ar.reality.news/news/here-are-all-things-you-can-do-augmented-reality-with-samsung-galaxy-s9-s9-0183131/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1