Lucruri pe care oamenii excepţionali le fac în fiecare sfârşit de săptămană, este o diferenta intre a fi de succes si a fi exceptional

thingsexceptionallysuccessfulpeopledoontheweekends

Este un lucru să fii de succes și este un alt lucru să fii excepţional. Dar pentru a atinge un nivel ridicat de succes, trebuie să fii dispus să munceşti. Deoarece tema carierei moderne este aceasta: Cum obtii mai mult in cel mai scurt timp?

Așadar, în timp ce o mulțime de oameni văd în week-end un moment de relaxare, oamenii exceptionali deţin o idee diferită despre modul în care zilele de sâmbătă și duminică ar trebui să fie petrecute. Următoarele sunt lucrurile pe care oamenii exceptionali le fac în fiecare sfarsit de săptămână pentru a stabili tonul pentru o săptămână de lucru productivă:

1.Se trezesc devreme.

Directorul executiv al Apple Tim Cook, a declarat că se trezeşte la 03:45 în fiecare dimineață. Inclusiv la sfârșit de săptămână. Este greșit să presupunem că daca este week-end, trebuie să stăm în pat până la prânz. Oamenii de succes încă se trezesc devreme, pentru că știu că timpul este prețios și nu trebuie irosit, indiferent de ce zi este.

  1. Citesc.

Nu poti nega puterea cititului. Citind iţi mareşti repertoriul de cunoştinţe, chiar și la sfârșit de săptămână, vei deveni mai bine informat si iti vei putea indeplini cu succes sarcinile pentru săptămâna ce va urma.

  1. Reflecta la ceea ce au facut.

Oamenii de succes folosesc week-end-urile pentru a reflecta la ceea ce au facut in saptamana care a trecut, la ce a functionat si ce nu au indeplinit si din ce motive. Reflectând asupra săptămânii care a trecut te vei putea concentra pe imbunatatirea saptamanii care urmeaza.

  1. Îşi fac timp pentru lucrurile de care sunt pasionati.

Oamenii de succes știu că urmărirea succesului nu ar trebui să însemne că trebuie să uite de hobby-urile lor preferate. Weekend-ul iti oferă posibilitatea de a fi creativ.

  1. Se deconecteaza.

Weekend-ul este momentul cel mai ideal pentru o pauză, chiar dacă este una mică.

  1. Petrec timpul cu familia.

În timpul săptămânii ar putea să fie prea ocupati pentru a acorda timp suficient familiei si prietenilor. Astfel, week-end-ul ar putea fi momentul oportun pentru a se revanşa.

  1. Practica sport.

Exercitiile fizice pot fi revigorante. Nu numai ca elibereaza mintea, dar oferă posibilitatea de a îmbrățișa idei proaspete pentru o noua săptămână.

  1. Prioritizează lucrurile.

Oamenii de succes sunt concentrati pe excelenta prin pastrarea ritmului. Week-end-ul este un moment bun pentru a pune lucrurile în perspectivă și pentru a reorienta obiectivele cele mai importante.

  1. Isi fac planuri pentru următoarea săptămână.

Acestia isi fac in asa fel programul incat folosesc ziua de duminica pentru a planifica săptămâna următoare.

http://www.success.com/article/10-things-exceptionally-successful-people-do-on-the-weekends

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 4 = 16