Lufthansa anunță zboruri cu broadband

5e305b06dcefb32739f5074415ecf216

Lufthansa anunță zboruri cu broadband

Cele mai mari companii aeriene germane intră în era digitală: chiar deja de vara viitoare pasagerii vor putea să își verifice e-mail-urile chiar și în cazul zborurilor intraeuropene, sau să citească știri online, ori să navigheze pur și simplu pe internet.

Compania aeriană germană Lufthansa vrea ca de la începutul verii 2016 să pună la dispoziția pasagerilor conexiuni la internet de mare viteză la bordul curselor pe distanțe scurte și medii. Directorul executiv al Lufthansa, Carsten Spohr, a declarat astfel că Lufthansa va deveni prima companie aeriană din Europa care să ofere pasagerilor săi o experiență de surfing de aceeași calitate și viteză precum acasă.

Pe aparatele de zbor ale companiei care zboară pe distanțe lungi sunt echipate deja de ani de zile cu acces opțional la internet. Cu un nou partener compania aeriană vrea să introducă această opțiune extra contra-cost și pe legăturile din interiorul Europei. Încă nu se știe cât vor scoate din buzunar pe viitor clienții Lufthansa pentru acest serviciu.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-kuendigt-Breitband-Fluege-an-article15975171.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =