Lufthansa caută noi surse de venit

RTR4T2IK

Lufthansa caută noi surse de venit

Șefa finanțelor de la Lufthansa, Simone Menne, dă un interviu pentru FAS cu referire la tema “Doamnele de la vârful concernelor DAX”. Apoi face o remarcă minoră care creează surprindere: Vrea Lufthansa să facă bani utilizând datele clienților?

Când se va instala o doamnă pe poziția de top manager într-o companie germană majoră? În 2017, estimează șefa financiară de la Lufthansa, Simone Menne. Iar ea consideră că este destul de probabil să fie chiar ea însăși. Ea le îndeamnă pe femei să nu se mai plângă, să fie puternice, să își arate abilitățile și să nu mai pozeze în victime. Atunci și ele vor reuși, spune ea într-un interviu pentru Frakfurter Allgemeine Sonntagzeitung și propune ca exemplu în același mod pe CEO-ul Facebook, Sheryl Sandberg.

De asemenea, ea nu a vorbit foarte multe situația financiară în care se află Lufthansa, cash-flow-ul negativ pe care compania l-a înregistrat anul trecut și amenințarea de a fi retrasă din DAX dacă situația nu se ameliorează curând.

Lufthansa nu va furniza niciodată cele mai ieftine bilete pentru un zbor de la Hamburg la Barcelona spre exemplu, remarcă Menne. Dar clienții caută astăzi cel mai ieftin bilet pentru un zbor direct, iar față de această tendință Lufthansa trebuie să reacționeze și să construiască un nou model de afaceri: Doar zborul ca atare nu mai atrage clienți.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-sucht-neue-Erloesquellen-article15296836.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 27