Lufthansa face un pact cu Air China

f44e79f2709a73e246dac3290e4a70c9

Lufthansa și Air China vor ca pe viitor să colaboreze mai strâns. Doi ani după un memorandum corespunzător s-a convenit fondarea unui joint venture. Lufthansa își va dezvolta astfel prezența în Regatul Mijlociu.

Lufthansa pune bazele unei colaborări de anvergură după doi ani de negocieri cu Air China. Ambele companii aeriene au fondat un joint venture, anunță ambele companii aeriene la Beijing.

Afacerea, care dezvoltă pentru Lufthansa prezența pe cea de-a doua piață ca mărime din lume, ar trebui să ia startul în vara anului 2017 și să cuprindă chiar și subsidiarele Austrian Airlines și Swiss. Tranzacția cuprinde rute între China și hub-urile majore ale Lufthansa, precum Frankfurt, Wien sau Zürich.

Pentru Lufthansa acordul este o cale pentru a depăși concurența acerbă practicată de companiile aeriene cu creștere rapidă din Orientul Apropiat, precum Emirates. Air China își asigură prin acest acord accesul la noi piețe din Europa. A treia cea mai mare companie aeriană din Regatul Mijlociu încearcă în prezent să scurteze distanța față de liderul de piață, China Southern Airlines, și următoarea clasată, China Eastern.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-paktiert-mit-Air-China-article18682276.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 66 = 72