Lufthansa majorează prognoza

84359687

Cum va trece cea mai mare companie aeriană din Germania peste acest an? Pe baza cifrelor din ultimele trei trimestre concernul corectează obiectivele într-o direcție pozitivă. Compania aeriană prezintă acționarilor un rezultat doar ușor îmbunătățit.

Noile cifre atrag atenția analiștilor asupra situației din industria germană a transporturilor aeriene: Lufthansa a înregistrat, potrivit estimărilor vânzări de 23,9 miliarde de dolari în primele nouă luni ale acestui an. Astfel cea mai mare companie aeriană rămâne din punct de vedere al vânzărilor sub nivelul aceleiași perioade din anul precedent. Atunci Lufthansa obținuse vânzări de 24,3 miliarde de euro.

În cazul rezultatului înainte de taxe (“Adjusted Ebit”) concernul membru al indicelui DAX a rămas ușor sub nivelul din anul precedent, cu 1,677 miliarde de euro. Divizia de transport pasageri a contribuit din nou cu cea mai mare pondere la acest rezultat, cu 1,406 miliarde de euro. Față de prognoza anterioară s-au dezvoltat în special rezervările last-minute, greu de prognozat, pe care oamenii de afaceri le-au făcut în luna septembrie.

Consiliul de directori a Lufthansa și-a majorat prognoza față de rezultatul din acest an pe baza valorilor înregistrate anterior. În locul unui rezultat Ebit sub nivelul anului precedent compania se așteaptă la o dezvoltare pozitivă în cazul profitului înainte de taxe.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-hebt-die-Prognose-an-article18893121.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 × 1 =