Lufthansa plănuiește o nouă filială low-cost

eurowings-soll-im-naechsten-fruehjahr-an-den-start-gehen

Lufthansa plănuiește o nouă filială low-cost
Ryanair și rivalii de la Emirates spre împing Lufthansa spre o nouă decizie. Cea din urmă plănuiește să se lupte pentru supremație prin introducerea unei noi filiale low-cost.

Lufthansa intenționează să câștige competiția prin introducerea unei noi companii aeriene low-cost, pentru a concura cu Ryanair și Emirates. Pentru traficul aerian european va fi introdusă, pe lângă German Wings, o nouă companie aeriană low-cost ce își va schimba denumirea în EuroWings, după a declarat CEO-ul, Carsten Spohr miercuri în Seeheim. Compania ar urma apoi să fie extinsă cu până la 23 de avioane mediu-curier până în primăvara anului viitor.

În plus, noua platformă low-cost este planificată să efectueze zboruri pe distanțe lungi, fie singur, fie cu parteneri. Turkish Airlines este un potențial partener, iar discuțiile sunt deja foarte avansate. Acfeastă decizie ar urma să fie luată în toamna acestui an. În plus, va fi examinat modul în care aparatele A340 pot funcționa pe distanțe lungi la un cost mai mic.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/eurowings-lufthansa-plant-neue-billig-tochter-13036296.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 5 =