Lufthansa se axează pe cargo

3l9y1502

Lufthansa se axează pe cargo

Lufthansa Cargo 2020 este denumirea sub care operatorul aerian german Lufthansa planifică reconstrucția masivă a filialei sale de transport marfă. Un obiectiv este optimizarea procesului de la hub-ul din Frankfurt. În plus, este prevăzută continuarea colaborării.

Lufthansa intenționează să reconstruiască operațiunile sale de marfă și să caute noi parteneri pentru rețeaua sa de marfă de la nivel mondial. El vrea să mai scutească filiala de datorii, spune șeful Lufthansa Cargo din luna mai, Peter Gerber.

Pe lângă cei trei piloni ai noii strategii Lufthansa Group 2020, operațiunea de restructurare va costa cea mai mare companie aeriană din Europa aproximativ 2 miliarde de euro în următorii ani. Aceste fonduri ar urma să meargă pe de o parte în direcția achiziției unor aeronave noi, a unui sistem IT complet nou și a unui nou Cargo Center, care urmează să fie început anul următor, pentru a asigura îmbunătățirea proceselor, spune managerul.

Ca urmare a proceselor de la hub-ul din Frankfurt, unde aproape nimic nu este la standarde actuale, se va urmări eficientizarea. Gerber dorește de asemenea să extindă colaborările existente. Până în prezent Lufthansa Cargo colaborează cu companii aeriene din Japonia sau cu compania US United, ori Air Canada.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Lufthansa-krempelt-Cargo-um-article13768716.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =